Domæne allanngortipparput - daconet.dk/kl-mit frydendahl.com-mut domænep allanngortinnera piareersimaffigaarput. Allanngortinneq Maaji 1, 2024-imi pissaaq. Atuaqqigit

Allunaasat Kittuttut

Immikkoortitikkit

PP Mono Ujarassaq

132,00 dkk Momseqanngitsoq

PP Multi Ujarassaq

369,00 dkk Momseqanngitsoq

Allunaasat ujarassat Daconetimeersut, nammineq fabrikitsinni suliat. Ujarassat qassutinut naleqqulluinnartut.

Allunaasat ujarassat Daconetimeersut pitsaasut assigiinngitsorpassuit amitsut silinnerillu. Allunaasat Daconetimeersut aqerlumik aggorniusalimmik iluatugeqarput, silataatigullu polypropylenimik polyesterimillu sananeqaatilimmik puugaallutik.

Hvilken størrelse?

Det er lidt forskelligt, hvornår man anvender én størrelse fremfor en anden, men oftest har strømforholdet i vandet en betydning men også garntypen.

Ved stærkere strømforhold er der risiko for, at synkelinen kan løfte sig fra bunden, hvis den er for let, og efterfølgende tørne hele garnet fordi det hvirvler rundt i vandet. Er garn først snoet sammen, så fanger den ingen fisk.

Nogle garntyper er konstrueret så de står helt stramt i vandet f.eks. toggergarn. Disse garn kræver både en kraftig synkeline og en kraftig flydeline, så spejlmasken står helt strækt i vandet. På den måde skabes en pose, hvor fisken har lettere ved at filtre sig ind i garnet.

Lov om bly i Danmark

Fritidsfiskere er ikke omfattet af bekendtgørelsen om forbud mod import og salg af produkter, der indeholder bly, og læser du bekendtgørelsen, vil du se, at kun erhvervsfiskere og lystfiskere er nævnt i bilag 2.

Vi kan også henvise til vores eget høringssvar fra Miljøstyrelsen.