Qimiassat Puttasartut

Qassutinut qimiassat puttaqutit, nammineq fabrikitsinni suliat. Qassutinut qimiassat puttaqutit – qinigassaqarluarpoq, qassutitit isunngarissuuterusukkukkit.

Qassutinut qimiassat puttaqutit assigiinngitsut Daconetimi qinigassaapput, tamarmillu inuussutissarsiutigalugu, sunngiffimmilu aalisartunit atorluarneqartarput. Qassutinut assigiinngitsunut qinigassaqarluarpoq.

Immikkoortitikkit

Hau Line

76,00 dkk Momseqanngitsoq

Typer af flydeliner

Fiskeri med flydegarn efter f.eks. makrel, sild eller helt, skal have så meget opdrift som muligt, så det kan ligge helt i overfladen, og der skal som minimum anvendes flydeline nr. 5.

Fisk som lever nær eller på bunden som f.eks. rødspætter, torsk, hummer eller krabber, kræver fiskegarn, som er helt anderledes opbygget - her er der større behov for en negativ opdrift. Rødspætte- og torskegarn skal stå lodret op i vandet, og kræver mere opdrift end f.eks. fiskegarn til hummer og krabbefiskeri, som skal have en opdrift, så de enten lige hæver sig fra bunden eller ligger flat på bunden.

Stærk strøm kæver også flydeliner med ekstra meget opdrift, så strømmen ikke lægger garnene ned. Det bør du især tage i betragtning, hvis du fisker i eller langs bælterne.

Flydeliner - OY og OYX

Denne type line anvendes til monterede fiskegarn, som anvendes på både dybt og lavt vand. OY-flydelinen anvendes primært på lavt vand, hvor den fås med en opdrift fra 400 til 3.300 gr. på 100 meter. OYX-flydelinen er forstærket med hjertegarn og anvendes på dybt vand, og fås med opdrift fra 700 til 2.400 gr. Linerne er konstrueret på samme måde, hvor flådene er indbygget heri.

Hauliner

Haulinen er vores ekstra stærke flydeline, som produceres på vores egen fabrik i Estland. Kernen består af et leddelt flydemateriale, som både er blødt og har en god bevægelighed. Haulinen leveres i flere varianter som enten mono (enkel kerne) eller multi (med flere kerner) og med opdrift fra 420 gr til 10.370 gr. Opdriften på vores Hauline er i øvrigt testet af Dansk Teknologisk Institut. Haulinen anvendes til alle typer net - både til små fiskenet og større fiskenet til dybhavsfiskeri.