Handelsbetingelser

Forsendelser sker med standard forsendelse med GLS eller Danske Fragtmænd og fragtomkostninger tillægges.

Varer leveres fragtfrit ved køb for min. Kr. 6.000,00 netto, ekskl. moms. Undtaget er dog levering til ikke-landfaste øer hvor fakturaen tillægges halvdelen af fragtudgiften, hvis købet udgør min. Kr. 6.000,00 netto, ekskl. moms. Ved salg til eksport, sendes der franko DK-Grænse.

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Hvis varen ikke er på lager inden 14 dage efter bestilling, vil vi kontakte dig for nærmere aftale omkring levering.

Betaling foretages med betalingskort eller forudbetaling efter aftale. Forudbetaling sker til:

Bank: Vestjysk Bank A/S
Reg. og Kontonr.: 7656 – 0002136762

DKK: IBAN DK 8376560002136762
EUR: IBAN DK 5576560009650013
USD: IBAN DK 1376560009601008

SWIFT kode: VEHODK22

Fortrydelse af købet:

Skulle varen ikke leve op til dine forventninger og du ikke ønsker en ny eller du af en anden grund har fortrudt dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret ifølge Forbrugeraftaleloven.

Vælger du at fortryde købet, skal du hente denne fortrydelsesformular som pdf, udfylde den og sende den til os på mail daconet@daconet.dk, eller en mail til samme e-mail adresse, hvor du specificerer at du fortryder købet, hvilken vare du har fortrudt købet af, oplyser om hvilken dato du hhv. har bestilt og modtaget varen, samt dit navn og adresse. Herefter har du 14 dage til at returnere varen og få pengene retur.

Som udgangspunkt skal varen returneres i den stand, du har modtaget den. Er varen brugt, skadet eller på anden vis værdiforringet, vil vi fratrække et beløb i din tilbagebetaling. Vurderingen af varens stand og værdiforringelse, foretages af Daconet ud fra hvad varen er værd i en videresalgssituation. Varen skal sendes retur pr. post og for egen regning. I tilfælde hvor varen ikke kan sendes pr. post, aftales nærmere med Daconet.

Skal varen byttes, har du 14 dages returret fra den dag du modtager varen, ifølge forbrugeraftaleloven. Kontakt os og aftal nærmere for returnering og hvilken vare du ønsker i stedet.